Érdi Taxi Több taxi rendelése

Taxi rendezvényre, esküvőre

Nagyobb családi, baráti, üzleti vagy egyéb rendezvényeken számtalanszor előfordult már, hogy speciális igényeknek tettünk eleget. Ilyen volt például, amikor egy érdi esküvőre egyszerre több, egyedileg dekorált taxival kellett kiállni. Az Érdi Taxinál ez sem jelentett problémát.

Ha Ön esküvőre vagy más rendezvényre rendel taxit, az Érdi Taxi a különleges kéréseket, például nagyobb csoportok szállítását is megoldja. Amennyiben Ön ilyenkor kéri, több taxit is biztosítunk a rendezvényhelyszínre, vagy a kívánt kiindulási pontra. Természetesen célszerű ekkor a taxifoglalást már jóval előre egyeztetni. Így tudjuk Önnek garantálni a kellő számú taxi jelenlétét és a szükséges előkészületeket.

Mint általában, természetesen különleges alkalmakkor is ügyelünk a  taxik és a taxisofőrök elvárásoknak megfelelő kulturált megjelenésére és viselkedésére. 

Rendelje meg az Érdi Taxi szolgáltatását esküvőkre, csoportos vagy más rendezvényekre, ha kiindulási vagy érkezési címe a következő Pest vagy Fejér megyei helyszíneken van: 

Taxi Érd kistérségben
(Érd - Százhalombatta - Tárnok - Diósd)

Taxi Ercsi kistérségben
(Ercsi - Gyúró - Martonvásár - Tordas - Ráckeresztúr)

Taxi Budaörs kistérségben
(Sóskút - Pusztazámor)

Taxirendeléshez, foglaláshoz vagy további információért, kérem hívja az Érdi Taxit06-30/910-6250 vagy 06-20/935-4509 számokon!

[kapcsolat]

Copyright 2010-2020 Minden jog fenntartava

Békéscsaba Debrecen Dunaújváros Eger Érd Győr Hódmezővásárhely Kaposvár Kecskemét Miskolc Nagykanizsa Nyíregyháza Pécs Salgótarján Sopron Szeged Szekszárd Székesfehérvár Szolnok Szombathely Tatabánya Veszprém Etyek Zalaegerszeg Visegrád Szob Nagymaros Örkény Sóskút Zsámbék Aszód Tápiószele Dunavarsány Tura Halásztelek Ócsa Martonvásár Ráckeve  Tököl Budakalász Isaszeg Üllő Maglód Kistarcsa Pilis Biatorbágy Albertirsa Nagykáta Törökbálint Budakeszi Pilisvörösvár Diósd Pécel Ráckeresztúr Abony Veresegyház Gyömrő Dabas Pomáz Szigethalom Göd Monor Százhalombatta Tordas Fót Vecsés Dunaharaszti Pusztazámor Gyál Nagykőrös Szentendre Budaörs Gödöllő Szigetszentmiklós Vác Cegléd Dunakeszi Adony Bicske Bodajk Enying Ercsi Gárdony Mór Polgárdi Pusztaszabolcs Rácalmás Sárbogárd Velence Gyúró Ács Bábolna Dorog Esztergom Kisbér Komárom Lábatlan Nyergesújfalu Oroszlány Tata Tárnok